R. Groenewegen Schilders Den Haag

R. Groenewegen Schilders Den Haag staat voor topkwaliteit. Met een klein bedrijf zoals schildersbedrijf R. Groenewegen kunt u altijd verzekerd zijn van persoonlijke aandacht. Het voordeel is dat u altijd dezelfde contact persoon heeft ! Alhoewel wij altijd persoonlijke service verlenen, kunnen wij ook grotere opdrachten aannemen in en rond Den Haag. Daarvoor hebben wij de beschikking over ervaren vakmensen die wij persoonlijk kennen, zodat u verzekerd bent van vakwerk.

R. Groenewegen Schilders Den Haag is werkzaam in de regio Zuid-Holland en vindt haar klanten vooral in de particuliere sector maar ook aannemers en bedrijven weten de (digitale) weg naar ons te vinden. Voor advies of een offerte, die altijd gratis en geheel vrijblijvend is, kunt u contact opnemen via telefoon of mail met R. Groenewegen Schilders Den Haag.

Schilders Den Haag

R. Groenewegen Schilders Den Haag

Wand- en plafondafwerking
Het afwerken van wanden of plafonds is een vak apart. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en laten ons daar ook regelmatig in adviseren. Denk hierbij aan gladstucwerk afgewerkt met muurverf in eiglans of mat. Of het gebruik van glasvezelbehang en glasvliesbehang om scheurvorming tegen te gaan, bijvoorbeeld bij ornament plafonds en wanden. Door de grote keuze in motieven is dit ook heel goed in te passen in woningen of kantoren.