by Joyce Wijling on Groenewegenschilders

Wij hebben onze voordeur en kozijnen door Schildersbedrijf Groenewegen laten opknappen. Goed advies gekregen over de mogelijkheden en vervolgens afspraken gemaakt over het uitvoeren van het werk. Allemaal erg flexibel geregeld en fijn contact gehad via de app over de vervolgafspraken tussen de werkzaamheden. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Wij zijn er tevreden over het uitgevoerde werk, Zeker aan te raden als je een schilder zoekt.

 by Boers on Groenewegenschilders

Groenewegen heeft mooi buitenschilderwerk geleverd bij ons. Zeer tevreden. Ook het contact via Whatsapp verliep prettig. Goede afspraken te maken over het wel en niet aanwezig te zijn in huis. Betrouwbaar en fijn mee samen te werken. Bedankt Rene!

 by daniquetom on Groenewegenschilders

top! super mooi geverfd en een echte vakman!

 by Gerd en Maren on Groenewegenschilders

Een echte vakman, altijd vriendelijk en zeer betrouwbaar. We genieten van het uitstekende resultaat van het buitenschilderwerk aan ons huis - heel prettige samenwerking en topkwaliteit afgelevert.

 by Esther ten Dolle on Groenewegenschilders

Begin dit jaar heeft de heer Groenewegen mijn woonkamer van vliesbehang voorzien en alle muren en houtwerk geschilderd. Tegelijkertijd heeft hij in de keuken, slaap- en logeerkamer herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Het deed mij ongelooflijk veel genoegen dat ik mijn huis en de werkzaamheden, inclusief het steeds moeten verplaatsen van allerlei meubels en spullen (van kamer naar kamer), zonder enige zorgen volledig uit handen kon geven. De communicatie was steeds heel goed. En daardoor was er ook vertrouwen. Het geleverde schilderwerk tenslotte was prachtig. Ik geniet nog elke dag van het resultaat.

Zeer aan te bevelen dus!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»