Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Groenewegenschilders
Average rating:  
 10 reviews
 by Joyce Wijling

Wij hebben onze voordeur en kozijnen door Schildersbedrijf Groenewegen laten opknappen. Goed advies gekregen over de mogelijkheden en vervolgens afspraken gemaakt over het uitvoeren van het werk. Allemaal erg flexibel geregeld en fijn contact gehad via de app over de vervolgafspraken tussen de werkzaamheden. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Wij zijn er tevreden over het uitgevoerde werk, Zeker aan te raden als je een schilder zoekt.

 by Boers

Groenewegen heeft mooi buitenschilderwerk geleverd bij ons. Zeer tevreden. Ook het contact via Whatsapp verliep prettig. Goede afspraken te maken over het wel en niet aanwezig te zijn in huis. Betrouwbaar en fijn mee samen te werken. Bedankt Rene!

 by daniquetom

top! super mooi geverfd en een echte vakman!

 by Gerd en Maren

Een echte vakman, altijd vriendelijk en zeer betrouwbaar. We genieten van het uitstekende resultaat van het buitenschilderwerk aan ons huis - heel prettige samenwerking en topkwaliteit afgelevert.

 by Esther ten Dolle

Begin dit jaar heeft de heer Groenewegen mijn woonkamer van vliesbehang voorzien en alle muren en houtwerk geschilderd. Tegelijkertijd heeft hij in de keuken, slaap- en logeerkamer herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Het deed mij ongelooflijk veel genoegen dat ik mijn huis en de werkzaamheden, inclusief het steeds moeten verplaatsen van allerlei meubels en spullen (van kamer naar kamer), zonder enige zorgen volledig uit handen kon geven. De communicatie was steeds heel goed. En daardoor was er ook vertrouwen. Het geleverde schilderwerk tenslotte was prachtig. Ik geniet nog elke dag van het resultaat.

Zeer aan te bevelen dus!

 by Adriaan

Groenewegen heeft de afgelopen jaren diverse schilderwerkzaamheden bij ons in Benoordenhout uitgevoerd: de daklijst van ons appartementencomplex (VvE), de dakkapel, mijn gehele woning van binnen, etc. Groenewegen is altijd vriendelijk, komt zijn afspraken na, levert uitstekende kwaliteit en is iemand die ik mijn huissleutel kan toevertrouwen. Ik kan Groenewegen van harte aanbevelen - een echte vakman!

 by Helga

Topschilder, goed en betrouwbaar. Kent zn vak .

 by Helga

Geweldige vakman,alles altijd perfect afgewerkt. In de omgang altijd goed afspraken te maken en betrouwbaar met zijn adviezen, kan mijn sleutel gewoon afgeven, niet uit op alleen werk binnenhalen maar ook op zijn kennis gebruiken voor tips voor onderhoud van mijn huis.

 by Sonja

Groenewegen heeft de afgelopen 10 jaar vele werkzaamheden in ons huis in de Archipelbuurt verricht. Zo heeft hij het houtwerk binnen en buiten vakkundig hersteld en geschilderd. Ook het herstellen en schilderen van de binnenmuren en de oude ornamenten plafonds heeft hij vakkundig aangepakt. Alle werkzaamheden gingen in goed overleg. In samenwerking met andere vaklieden werkzaam in ons huis, heeft hij zich altijd flexibel opgesteld. Kortom een prima vakman waar je met een gerust hart het schilderwerk en de onderhoudswerkzaamheden aan kan overlaten.

 by mevr. hutting

jaren geleden heeft deze schilder onze woonkamer geverft.

geweldige meneer.

En mooi geverft.

mvg

mevrouw Tanja Hutting